Przejdź do nawigacji Przejdź do treści
Kaszarnia Włodowo 21
  • Wszystkie produkty
  • O nas / Kontakt
  • Polish Food
  • Wysyłka i inne
    • Badanie poziomu glutenu
    • Badanie na (nie)obecność glifosatu
  • Koszyk
  • Zamówienie
  • Wszystkie produkty
  • O nas / Kontakt
  • Polish Food
  • Wysyłka i inne
    • Badanie poziomu glutenu
    • Badanie na (nie)obecność glifosatu
  • Koszyk
  • Zamówienie
  • 0,00 zł
Strona główna / Bez kategorii / Badanie poziomu glutenu
Opublikowano 28 października 202022 listopada 2020 przez Yasecure

Badanie poziomu glutenu

Wynik badania z laboratorium na oznaczenie poziomu glutenu w kaszy z kaszarni. Wynik to <5ppm (czyli między 0 a 4,9) czyli poniżej możliwości oznaczenia przez test Elisa R5, który używany jest przy certyfikacji przekreślonego kłosa. Żywnośc bezglutenowa jest do poziomu 20ppm.

Badanie poziomu glutenu 1
Kategoria: Bez kategorii

Nawigacja wpisu

Poprzedni wpis: Badanie na (nie)obecność glifosatu
Aktualności
  • Badanie poziomu glutenu
  • Badanie na (nie)obecność glifosatu
  • Wysyłka i inne
© Kaszarnia Włodowo 21 2025
Polityka prywatnościZbudowany za pomocą Storefront i WooCommerce.
  • Moje konto
  • Szukaj
  • 0